History and Policy

History and policy, som jag skrivit om tidigare, uppmärksammas nu i tidskriften Scandia i form av två artiklar.

David Edgerton, teknik- och vetenskapshistoriker vid King’s College, där History and Policy har en institutionell bas, träffade jag på en workshop på KVA för ett par månader sedan. Över en öl på kvällen pratade vi mest om tidsstandardiseringsprocesser, men han berättade också om sitt arbete med History and policy mer allmänt; mer specifikt berättade han om sina interaktioner med politikerna i parlamentet för att historisera och kritisera forskningspolitiska myter, interaktioner han beskrev som givande och meningsfulla.

Det här inlägget postades i Historia och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.