Konferenser

Ett drygt år in i projektet och det börjar bli dags att åka runt på konferenser med några av resultaten: jag presenterade hela projektet på Värmland Star Party, Johan gjorde samma sak på Observatoriemuseet häromsistens, i nästa vecka är både Johan och jag i Umeå på Teknik- och vetenskapshistoriska dagar 2013 med varsitt paper om svensk amatörastronomi under 1900-talet och i juni åker vi med varsitt paper i bagaget för presentation på den astronomihistoriska workshopen i Notre Dame, IN.

Det blir första besöket för mig i både Umeå och Indiana.

Det här inlägget postades i astronomi och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.