Tillbaka till Twin Peaks

davidlynchkopenhamn.jpg

Jag gillade verkligen Twin Peaks – herregud, det är 17 år sen – och därför klickar jag villigt runt på In Twin Peaks: ett riktigt Twin Peaks-fan har sökt upp och fotograferat TV-seriens kameravinklar i trakterna av Snoqualmie, WA. Det finns en spänning mellan fakta och fiktion i flera av bilderna.

Vill man gå mer bakom kulisserna har samme fan gjort More in Twin Peaks.

[via muse-ings.]

[även på Fotografiskt.]

Det här inlägget postades i film, Kultur. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tillbaka till Twin Peaks

  1. Thomas skriver:

    Hej — delar helt ditt estetiska omdöme om Twin Peaks. Vi sitter just nu på kvällarna framför skärmen och diggar The Second Season, episoderna 8-29! Det enda tråkiga är att serien mattas av betydligt när Leland Palmer dör och Bob släpps loss. Det blir mer skräck och komik och den där speciella Twin Peaks-mystiken försvinner.

    Ditt foto av David Lynch är lysande!

  2. Pingback: Loci.se » Platser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.