Doktorandtjänst i miljöhistoria

En doktorandtjänst i miljöhistoria är utlyst vid Oslo universitet. Denna utlysning låter intressant och borde kunna intressera någon från idé- och lärdomshistoria. Tipsa era masterstudenter!

The doctoral research fellow will pursue an independent research project in environmental history. Prospective applicants should submit a project proposal relevant to the research group, detailing research questions, the geographic scope of the project, and potential source bases. Preference may be given to applicants who propose projects in the history of agriculture, broadly defined, and/or in the history of medicine, health, and environment, and for projects that are deeply archivally based. Projects focusing on local, national, international, transnational, and/or global scale are welcome. Research fellows may also be invited to develop a workshop based on their field of research in the provisional fourth year of the fellowship, pending completion of the PhD within three years.

Läs mer här. [via Dolly Jørgensen.]

Det här inlägget postades i akademisk arbetsmarknad och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.