Journalist-in-Residence Fellowship i vetenskapshistoria

Max Planck Institute for the History of Science i Berlin erbjuder finansiering för journalister intresserade av vetenskapshistoria:

The Max Planck Institute for the History of Science, Berlin, offers guest residencies of up to two months each. The objectives of the Fellowship program are to support high-quality journalism in the area of the history of science, promote the public dissemination of topics in the history of science, and strengthen the dialogue that the history of science enables among the humanities, social sciences, and natural sciences. At the same time, the program offers scholars at the Institute the opportunity to find ways of enhancing the public communication of their research.

Sista anmälningsdag är 24 augusti. Läs mer här.

Det här inlägget postades i vetenskapshistoria och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.