Blogg om statsvetenskap

As currently constituted, the blog will post entries consisting of the abstracts of the papers, bibliographic details, and, where available, links to the papers in question. Where the editor has something additional to say about the paper, and time to say it, he’ll include this too.

Henry Farrell (som bland annat skrev en uppsats för några år sedan om bloggar och politik) driver en blogg om statsvetenskap som verkar vara en vettig användning av bloggmediet: som väljare av papers, en akademisk DJ.

[via Crooked timber.]

Det här inlägget postades i bibliometri och scientometri, Blogging. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.