Filmer om att laborera

Som en liten uppföljning till förra veckans inlägg om the Journal of Visualized Experiments länkar jag till:

  • Ingela Sundström på Farmaceutisk kemi, UU, som också länkar till JoVE och noterar att alla ”som håller på med laboratoriearbete vet att mycket ’sitter i händerna’ på laboranten, vilket kan vara avgörande för att ett experiment ska lyckas eller ej”. (Även vi som inte håller på med laboratoriearbete men som (inom vetenskapshistoria och STS)studerar de som håller på med laboratoriearbete, brukar lägga märke till detta.) Hon länkar även till En liten film om att labba på Uppsala universitet.
  • Thomas kommenterar.
  • Den som tröttnat på tillrättalagda labbinteriörer kan ju titta här
  • Det här inlägget postades i vetenskap. Bokmärk permalänken.

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.