Teknik- och vetenskapshistoriska dagar 2015

Teknik- och vetenskapshistoriska dagar 2015 har börjat. Som medlem i organisationskommittén har jag haft alldeles för mycket att stå i för att kunna konferensblogga, utan kan bara helt kort nämna några givande presentationer jag hört idag – Jenny Andersson om futurologi, paneldebatten om teknikhistoria på ingenjörsutbildningar, Kristin Asdahl om norsk valrelaterad politik – samt hänvisa till vårt program. Dessutom har åtminstone Gustav Sjöblom hunnit konferenstwittra under hashtaggen #TVHD2015.

Det här inlägget postades i vetenskapshistoria och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.