Digital humaniora studerar livsvetenskaper

Sociomics core facility vid Lancaster university

develops and applies Web 2.0 digital methods and analytics to provide innovative ways of examining networks, issue formation, indicators, intellectual property, publics, knowledge economies and knowledge production in and around genomics and the biosciences. To do this we use mapping software, databases and text mining tools and we have created our own open source iGoogle style Research Desktop, http://sociomics.lancs.ac.uk/.

De är speciellt intresserade av digitalisering ”as both a topic and a resource. It combines digital research methods with Cesagen’s programe of social science and humanities research on genomics and emerging biosciences.” Nu utlyser de en tjänst där inriktningen är en blandning av humsamperspektiv på genomik och livsvetenskaper och digitala forskningsmetoder.

Låter faktiskt ganska intressant. Utlysningen finns här.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.