Mac OS X, framtidsforskning och Fråga Lund

En snabb lägesrapport:

– jag bytte från 10.9 till 10.10 på en av datorerna. Verkar funka bra. Än så länge. Fast Bilder tuggar sig fortfarande igenom mitt stora iPhotobibliotek, jag har ingen aning om vad som kommer ut på andra sidan.

– idag hade vi seminarium med LU350-projektet. Johan Östling presenterade sitt fina projekt om Fråga Lund, komplett med Jan Öjvind Swahn-intervju. Jag gjorde en kort dragning av mitt framtidsstudieprojekt; givande diskussion därefter. Birgitta Odén regerar!

Det här inlägget postades i Historia och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.