Bloggnyheter vid Lunds universitet

Lunds universitet syns mer i bloggosfären. En gemensam bloggplattform har sjösatts (den bygger på WordPress, vilket är rätt tänkt) och på en gemensam nyhetssida länkas till bloggar skrivna av lundaforskare och -studenter.

Det här inlägget postades i Blogging. Bokmärk permalänken.

3 svar på Bloggnyheter vid Lunds universitet

  1. Oj, det där hade jag ingen koll på alls – tack för infon. Där stod jag visst jag med. Incitament till att återuppta bloggandet eller någonting som gör att jag börjar censurera mig själv ännu mer? Får klura på det.

  2. Thomas skriver:

    Hej, jag har länge och gärna i olika sammanhang argumenterat mot Köpenhamns Universitets gemensamma blogplattform — därför att den reducerar bloggen til det kognitiva innehållet och bortser från den individuella estetiska uttrycket. Det är som om alla böcker utgivna av forskare vid Köpenhamns universitet skulle utkomma i samma bokserie, i samma layout, med samma omslagsdesign. En del av läsupplevelsen är bokens estetik — på samma sätt är bloggens individuella estetiska uttryck en del av medieupplevelsen.

  3. Geobastard skriver:

    Där fanns jag med innan… skrev väl lite för många icke PK-poster och togs väck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.