Två bloggar

Susanne Ragvald har jag med viss oregelbundenhet träffat i olika vetenskaps- och universitetsrelaterade sammanhang under nära tio års tid. Vanligtvis skriver hon på kollektivbloggen Erlanderbrigaderna, men nu, när hon precis anlänt till Beijing, har hon startat upp en egen blogg med sina intryck från livet som student där. Rekommenderas!

När jag började blogga, våren 2002, upptäckte jag snart Alf Rehns blogg; jag gillade den då och jag gillade den sen. Nånstans längs vägen slutade Alf blogga, men för några veckor sen började han igen. Rekommenderas!

Det här inlägget postades i Blogging, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.