Isaiah Berlin Junior Research Fellowship 2023

Ett intressant tillfälle för en nydisputerad forskare i idé- och lärdomshistoria:

To celebrate its Founding President, Wolfson College in 2022 established a new stipendiary Junior Research Fellowship. The elected Fellow will, like Isaiah Berlin, have a broad interest in the global history of ideas, and philosophy. They will be expected to undertake independent research and play a full and active part in the life of the College. They will be given access to office space in College from which to work. The post brings with it no teaching obligations. Candidates should have received a doctorate as a condition of taking up the position, and should normally not have received their doctorate more than 5 years before appointment.

Sista ansökningsdag: 6 november. Läs mer här.

Det här inlägget postades i idé- och lärdomshistoria och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.