Doktorandtjänst i miljöhumaniora

En doktorandtjänst inom området environmental humanities är utlyst i Stavanger. Doktoranden kommer att arbeta inom projektet ”Beyond Dodos and Dinosaurs: Displaying Extinction and Recovery in Museums”, lett av professor Dolly Jørgensen; en chans att arbeta i ett spännande projekt med intressanta kollegor.

Deadline 30 september. Läs mer här. (Utlysningen anger en månadslön på 37 450 kronor, de svenska doktoranderna i läsekretsen kan ju jämföra med vad det står i lönebeskedet från det svenska lärosätet. (Fast, i och för sig, det kanske är dyrare att leva i Norge.))

Det här inlägget postades i idé- och lärdomshistoria och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.