Intressant jobb på Hagströmerbiblioteket

Den här tjänsten som förstebibliotekarie på Hagströmerbiblioteket ser intressant ut.

Du har högre akademisk examen inom humaniora, gärna forskarutbildning. Du har stor erfarenhet av och genuint intresse för arbete med äldre böcker och handskrifter, gärna med inriktning på medicin och naturvetenskap. Erfarenhet av arbete med tillgängliggörande och förmedling av specialsamlingar och deras innehåll är önskvärd, liksom erfarenhet av forskarservice och arbetsledning. Du har god förmåga till och intresse för kunskapsförmedling i tal och skrift på svenska och engelska, samt viss latinkunskap.

Det här inlägget postades i akademisk arbetsmarknad och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.