Hur innovativa är Google, egentligen?

googletrend.jpg

Google släpper flera nya verktyg, bland annat Google Trends, ett verktyg som gör det möjligt att greja med mönster i sökningarna på Google. Bra! Envar sin egen Google Zeitgeist.

[via Erik]

Men varför tog det så lång tid? Den här tjänsten var egentligen rätt självklar redan när Google Zeitgeist lanserades, som både Steven Johnson, undertecknad och säkert många fler var inne på för tre-fyra år sen.

Det här inlägget postades i Webbstudier. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hur innovativa är Google, egentligen?

  1. Eva skriver:

    Hej Gustav! Nu får du en kommentar som inte alls hör ihop med ditt inlägg men jag måste bara tacka dig för tidigare tips om Beckers bok ”Writing for social scientists” som jag köpt sedan jag läst om den hos dig. Jag gillar den verkligen, Becker får mig att förstå att det inte behöver vara så farligt om det inte blir perfekt, utan skriv bara! Och han säger det så underhållande och klokt på samma gång, tycker jag. Nu är jag halvvägs inne i min magisteruppsats och jag har honom surrande i sakllen mest hela tiden, som stöd. Tack! /Eva

  2. Gustav.Holmberg skriver:

    Hej Eva – vad roligt att du gillar Writing for social scientists. Och lycka till med din magisteruppsats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.