Kommande böcker

Två böcker som jag ser fram emot:

William Thomas studie av det han kallar ”sciences of policy”, en uppsättning av forskningsfält ”that included operations research, management science, systems analysis, and decision theory”. Boken Rational Action: The Sciences of Policy in Britain and America, 1940-1960 blir tillgänglig i april. Den har även en webb här.

Melinda Baldwin kommer med en bok om Nature, denna totempåle för naturvetenskap och denna plattform för ett visst slags forskningspolitiska interventioner: Making ”Nature”: The History of a Scientific Journal publiceras i juni. En viktig bok om en viktig tidskrift.

Det här inlägget postades i vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.