SLU vidareutvecklar forskarbloggandet

SLU har länge haft en väl framskjuten nätnärvaro tack vare sin högaktiva forskarblogg. Man kan bland annat notera att deras blogg inte fyllts med pressmeddelandeprosa – som det ibland kan bli när hela universitet eller institutioner driver bloggar – utan att man istället på ett föredömligt sätt gått in i debatter med aktörer inom miljöområdet, kommenterat mediautspel och liknande.

Noteras bör att man nu vill vidareutveckla sin användning av bloggverktyget inom omvärldskommunikation och därför bjuder in till en bloggverkstad med den mycket duktiga forskarbloggaren Åsa M. Larsson. Kolla till exempel in hennes vetenskapsbloggskola.

Det här inlägget postades i Vetenskap och media. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.