Open access i humaniora

Är inblandad i ett bokprojekt som nu börjat bli färdigt vilket innebär att boken väl lär publiceras om ett eller annat år – vi har haft flera workshopar där vi manglat varandras texter, vi har skrivit om och fått texterna språkgranskade och så vidare; nu går de tappra redaktörerna vidare med förlagskontakter. Ska bli intressant att se i vilken utsträckning utländska akademiska förlag kan tänkas nappa på en knippe uppsatser om svensk efterkrigshistoria på tematiken “Science for warfare and welfare”.

Flera av oss har lagt ut preliminära versioner som preprints: Ulla Rosén, Thomas Kaiserfeld, Per Högselius, Sverker Sörling & Nina Wormbs, Hans Jörgensen samt undertecknad.

Det här inlägget postades i vetenskap. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *