Diverse notiser

Några snabba notiser:

Robert Willim – vars doktorsavhandling om Framfab jag recenserade på Computer Swedens kultursida när det begav sig 2002 – arbetar med fenomenet Industrial cool; det ska bland annat bli en bok och han bloggar projektet.

Jag kommer vara på Historikermötet 2008 24-26 april. Ett digert program.

Så har då, äntligen, det embargo som mitt paper om Nils Ekholm och medialiseringen av meteorologin vid sekelskiftet 1900, utsattes för av Taylor & Francis lyfts och jag är fri att lägga ut texten (men inte den färdiga pdf:en, nej, det får man inte, bara manusversionen).

Fritidsläsning för närvarande är Niall Ferguson, Empire. Är nöjd. Det är läsvärt och lärorikt om något jag inte kan speciellt mycket om. Inte minst gillar jag hur han har med såväl kulturhistoriska som ekonomiska och politiska faktorer i sina förklaringsmodeller.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.