Kinas president i Göteborg

KKP skriver på sin hemsida:

After the Germany trip, Hu will pay a state visit to Sweden from June 8 to 10 at the invitation of Swedish King Carl XVI Gustaf, the first visit by a Chinese head of state to Sweden since the two countries established diplomatic ties in 1950.

Amnesty international skriver på sin hemsida:

Amnesty Göteborg genomför en manifestation utanför Operan och på Göta Älvbron i samband med att Ostindiefararen Götheborg anländer med Kinas president ombord. Båten väntas vid 13.30, amnestymedlemmar är välkomna att delta i informationsspridning och demonstration från kl.12.30 utanför Operan.

Mothugg har också aktiviteter på gång.

Det här inlägget postades i Kina. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.