FotbollsVM

Matchen mot England var kul och visade att det här är ett lag med kvaliteter, men visst är jag pessimist/realist när det gäller Tysklandsmatchen på lördag; då kommer vi, till skillnad från i går kväll, inte möta ett lag med ”comedy defending”. Henkes prat om att Tyskland har pressen på sig är väl den rutinerade idrottsmannens förmåga att intala sig att allt är möjligt. Får vi överleva första halvtimmen utan baklängesmål kan det ändå bli viss spänning före en uddamålsförlust. Och Zlatan börjar nog på avbytarbänken.

Holland-Argentina i kväll kan nog bli bra. Riktigt bra.

Det här inlägget postades i Sport. Bokmärk permalänken.

1 svar på FotbollsVM

  1. Thomas skriver:

    Vem är ”vi”?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.