I link, therefore I am

Ubiquitous computing och privacy, framtidsvisioner, MIT Medialab, real-time scholarship, bitar och atomer, stadsplanering: The Guardian skriver om William Mitchell och hans nya bok Me++: The Cyborg Self and the Networked City (MIT Press).

Det här inlägget postades i IT. Bokmärk permalänken.

1 svar på I link, therefore I am

  1. Erik skriver:

    Ett par personer har bloggat ett föredrag av Mitchell i London:

    http://www.blackbeltjones.com/work/mt/archives/000761.html

    http://www.demosgreenhouse.co.uk/archives/000251.html

    Jag gillar det här: ”one of his arguments is that we will move away from buildings that were created with 20th century technology in mind – and into an architectural future that is more pre-industrial in some ways – as human needs become more inscribed within the design fabric. as the technology gets better, it gets smaller and wireless – so physical infrastructure for phones, computers etc won’t be necessary. buildings will become ”sensate”, more organic – they will have digital nervous systems.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.