Wifi heaven

Jag har tidigare tjatat om tillgång till wi-fi i Lunds offentliga miljöer. I morse satt jag och jobbade på Espresso House en stund. Startade Airport mest för att se om det fanns någon privatsignal i närheten och vad mötte mig om inte full signalstyrka från Default city. Härligt.

Det här inlägget postades i 3G och wi-fi. Bokmärk permalänken.

4 svar på Wifi heaven

  1. Erik skriver:

    Men det kostar en slant, va?

  2. Gustav Holmberg skriver:

    Jo, det gör det. 250 kr i månaden.

    De har ett introduktionspris på 50 kr.

    Självklart kunde jag inte motstå det hela. Man registrerar sig och kommer ut direkt. Inget krångel med papper, telefon eller annat tjafs, upp med plastkortet och ut på nätet. Sitter på Espresso House och knattrar just i detta nu. Underbart!

    Vi får se hur det utvecklar sig. Defaultcity har potential att bli en intressant spelare.

    Har ingen aning hur deras täckning ser ut i Lund. Kanske har de bara en antenn här på Espresso House? Men det bör bli fler; det finns många wlanmänniskor i Lund. Stan är dessutom koncentrerad till ytan, vilket innebär att det bör bli relativt billigt att nå god täckning.

  3. Erik skriver:

    Default City verkar ha bra täckning i Stockholm också, på många kaféer t.ex. I Sthlm är det dock sällan att jag sitter och surfar på kaféer eftersom det alltid är så mycket folk, åtminstone på de ställen de har täckning. Man vill ha täckning på de där små mysiga kaféerna dit bara tanter går 😉

  4. escorts skriver:

    I’m new to this site, just browsing around

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.